Dohvatni viličar Kalmar DRF450-70S6XS

picture_as_pdf

Vrsta

Dohvatni viličar

Godina

2011

Zemlja

Njemačka

Telefon

+49 441950......

Objavljeno: 1mjes. 14dan
picture_as_pdf
  • Specifikacije
  • Opis
Specifikacije
Glavne informacije
Robna markaKALMAR
Referentni brojD3962
Godina proizvodnje2011
Radni sati28500 sati
Neto težina79300 kg
Kapacitet podizanja45000 kg
Visina podizanja16300 mm
Motor/pogonska linija
Gorivodizel
Izlazna snaga355 hp
MotorDiesel - Cummins QSM11
Opis

General information Field of application: Internal logistics Functional Maximum passing height: 470 cm Condition General condition: average Technical condition: average Visual appearance: average Other information Front tyres / undercarriage remaining: 40 - 60% Rear tyres remaining : 20 - 40% Front tyre size: 18.00-33 Rear tyre size: 18.00-33 Transport dimensions (LxWxH): 0 x 4,2 x 4,7 Additional information Please contact Marco Levermann (+49 441 95064111, +49 172 4225222, Marco.Levermann@Hinrichs-stapler.de) for more information

Zatražite detaljnije informacije
Prodavatelj

Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

4.7 
starstarstarstarstar
location_on

Germany, Fuldastraße 32, D-26135 Oldenburg, Germany

phone_iphone
language

www.Hinrichs-stapler.de

access_time

Lokalno vrijeme trgovca — 04:00

Kontakt osobe
Marco Levermann

Marco Levermann

Deutsch, English

+49 441950...

Carsten Kueck

Carsten Kueck

Deutsch, English

+49 441950...

Yannick Levermann

Yannick Levermann

Deutsch, English, Español

+49 441950...


Kontaktirajte prodavatelja

Politika privatnosti

t1 test unit Hinrichs Flurfoerdergeraete GmbH & CoKG

t1 test unit Oprema za rukovanje materijalima

Dodano u vaše oznake!
Klikom na bilo koji link ili predmet na ovoj internetskoj stranici, bezuvjetno se slažete i dajete nam ovlaštenje za obradu vaših osobnih podataka uključujući korištenje kolačića i drugih tehnologija praćenja. To se primjenjuje u svrhu poboljšanja i stvaranja vašeg personaliziranog iskustva na ovoj internetskoj stranici, našim drugim stranicama i stranicama oglašivača trećih strana koji surađuju s nama. Naše partner tvrtke mogu također pohranjivati kolačiće na vaš uređaj ili koristiti slične tehnologije u svrhu prikupljanja i obrade osobnih podataka. Saznajte više o tome na koji način postupamo s vašim privatnim podacima.